Noul calendar orientativ al lansarii operatiunilor POS CCE – Actualizat 15 mai 2012

Programul Operational Sectorial “Cresterea Competitivitatii Economice” POS CCE este unul dintre cele sapte programe operationale dezvoltate la nivel national in sensul implementarii Fondurilor Structurale alocate Romaniei, de catre Comisia Europeana, ca parte a politicii de coeziune. Obiectivul general al POS CCE este cresterea productivitatii intreprinderilor romanesti si reducerea decalajelor fata de productivitatea medie la nivelul UE, masurile intreprinse urmand sa genereze, pana in 2015, o crestere medie a productivitatii de cca. 5,5% anual si permitand Romaniei sa atinga un nivel de aproximativ 55% din media UE.

Va prezentam, in documentul atasat, noul calendar orientativ al lansarii apelurilor pentru depunere de proiecte din cadrul acestui program operational, actualizat la 15 mai 2012.

Informatii suplimentare despre aceste apeluri, si despre POS CCE, in general, pot fi obtinute accesand pagina de internet a Autoritatii de Management pentru Programul Operational Sectorial “Creşterea Competitivităţii Economice”, la adresa: http://amposcce.minind.ro/