O noua editie a Saptamanii Europene a IMM-urilor

In perioada 3-9 octombrie 2011, Directoratul General pentru Intreprinderi si Industrie al Comisiei Europene – DG Enterprise and Industry va organiza cea de a treia editie a „Saptamanii Europene a IMM-urilor”. Evenimentul va fi desfasurat in 37 de tari, incluzand sute de evenimente descentralizate, organizate astfel incat sa aiba loc cat mai aproape posibil de intreprinzatorii existenti si de cei potentiali.

Asigurand continuitatea dintre editiile 2010 si 2011 ale acestei campanii pan-europene, dedicata sectorului IMM, Directoratul General pentru Intreprinderi si Industrie al Comisiei Europene a publicat pe pagina sa de internet, brosura „Secretul succesului 2010 – Multiplele aspecte ale antreprenoriatului european”

Brosura ia forma unei colectii de experiente, sfaturi si retete de succes prezentate de antreprenori europeni din cele mai variate domenii de activitate. Va invitam asadar sa faceti o incursiune printre cele 36 de portrete antreprenoriale, prezentate de aceasta brosura, care a fost editata in 21 de limbi, inclusiv in Romana.
Brosura poate fi consultata in format electronic la adresa de internet: […]

Informații suplimentare cu privire la „Saptamana Europeana a IMM-urilor 2011” pot fi obtinute accesand pagina de internet a Comisiei Europene, la adresa: […]