Programe de training gratuite pentru IMM-urile din Regiunea CENTRU

Biroul Regional Brasov al Ascendis Consulting va invita sa beneficiati de oportunitatea de a va pregati o grupa de 10-12 manageri si angajati cu pozitii de coordonare din compania dumneavoastra in cadrul unui program de formare manageriala, ale carui costuri sunt gratuite si care este oferit in cadrul unui proiect cu finantare europeana.

Programul se adreseaza intreprinzatorilor, managerilor si angajatilor din cadrul IMM-urilor care au in special activitati in domeniile: productie industriala, TIC (Tehnologia Informatiei si Comunicatii), servicii cu valoare adugata mare, turism, si provin din firme care au sediul in jude?ele Alba, Brasov, Covasna, Harghita, Mures si Sibiu.

In cadrul acestui program, traineri experimentati Ascendis vor livra, gratuit, la sediul companiilor beneficiare 2 module de training a cate 2 zile. Tematicile de instruire ce vor fi abordate sunt:
– Procesul de dezvoltare a unui IMM si, una dintre temele de mai jos, la alegere:
– Managementul relatiilor cu clientii
– Managementul culturii organizationale
– Managementul resurselor umane
– Managementul obiectivelor si al performantei

Acest program de formare manageriala face parte din proiectul „Antreprenoriat strategic si crestere in intreprinderile mici si mijlocii” cofinantat prin Fondul Social European – FSE si selectat in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, POS DRU. Proiectul este initiat si implementat de catre Ascendis Consulting SRL, in parteneriat cu Alianta Confederatiilor Patronale din Romania.

Locurile disponibile in cadrul programului sunt limitate, de aceea va recomandam sa solicitati documentatia de inscriere de indata ce ati decis ca sunteti interesati de acest program.

Mai multe informatii referitoare la posibilitatea de a beneficia de acest program puteti obtine de la: Sorin Schiopu, Coordonator Birou Regional Ascendis Brasov, Tel: 0747 066 259, Fax: 0368806702, E-mail: sorin.schiopu@ascendis.ro .