Provocari antreprenoriale. Adaptare la contextul actual. – Seminar de instruire pentru Managerii din Regiunea Centru

Ascendis Consulting, una dintre cele mai importante companii de training si consultanta din Romania , organizeaza in data de 2 iulie 2009, la Hotel Ramada Brasov, incepand cu ora 10:00, seminarul de instruire “Provocari antreprenoriale. Adaptare la contextul actual”.

Desfasurat in cadrul proiectului „Antreprenoriat strategic si crestere in intreprinderile mici si mijlocii” – finantat in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, evenimentul se adreseaza managerilor si actionarilor din sectorul IMM din Regiunea Centru ( Judetele Alba, Brasov, Covasna, Harghita, Mures, Sibiu) si isi propune sa furnizeze acestora informatii deosebit de utile privind dezvoltarea IMM-urilor, barierele si oportunitatile de crestere a IMM-urilor, precum si despre oportunitatile de formare a managerilor si angajatilor, finantate din fonduri europene.

In cadrul aceluiasi proiect, managerii si angajatii din IMM-uri, care au in special activitati in domeniile: productie industriala, TIC (Tehnologia Informatiei si Comunicatii), servicii cu valoare adaugata mare si turism, mai pot beneficia, pe langa aceasta zi de seminar, de inca doua module de training a cate 2 zile. Valoarea unui astfel de program de pregatire se ridica in medie la aproximativ 7.000- 8.000 EURO, insa pentru beneficiarii acestui proiect costurile de instruire vor fi suportate din bugetul proiectului.
Inscrierile la seminarul de la Brasov se fac in limita locurilor disponibile, pina la 26.06.2009, iar participarea este gratuita. Informatii suplimentare despre acest proiect/eveniment pot fi obtinute pe pagina de internet a organizatorului, la adresa www.ascendis.ro, sau in mod direct la coordonatele de contact: Email: sorin.schiopu@ascendis.ro sau la Tel: 0747 066 259.

Documente

Curs manageri