Workshop pentru elaborarea planului de actiune pentru inovare in beneficiul IMM-urilor

Agentia de Dezvoltare Regionala Centru, impreuna cu Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca, in calitate de organizatii membre ale Enterprise Europe Network, in colaborare cu Camera de Comert si Industrie Mures, va invita sa participati joi, 21 martie 2013, cu incepere de la orele 10.00 la workshop-ul cu tema: „Construirea planului de actiune pentru inovare in beneficiul IMM-urilor”. Evenimentul, se inscrie in programul de activitati promovat de consortiul BISNet Transylvania si se adreseaza cu preponderenta managerilor firmelor inovative din Transilvania si are drept scop cresterea competitivitatii si a gradului de inovare al IMM-urilor prin aplicarea unor instrumente specifice de evaluare a capacitatii de inovare, menite sa conduca la realizarea planului de actiune pentru inovare.

Workshop-ul va avea loc la sediul Camerei de Comert si Industrie Mures, str. Primariei nr. 1. Agenda evenimentului si formularul de inregistrare sunt atasate la prezenta Invitatie. Evenimentul se va desfasura in mod interactiv, iar participantii vor beneficia de prezenta domnului Jasper Hemmes, specialist in Managementul Inovarii in cadrul SYNTENS, Olanda, o reputata firma de consultanta in domeniu. Cunoasterea limbii engleze constituie un avantaj pentru participantii la acest workshop.

Intrucat locurile sunt limitate, persoanele interesate sunt rugate sa confirme participarea la eveniment prin retransmiterea in forma completata a formularului de inregistrare, pana cel tarziu 18 martie 2013, prin fax, la numarul: 0258-818.613 sau email: andreea.potinteu@adrcentru.ro persoana de contact Andreea Potinteu.